Inomhus i två våningar.

Huset innehåller två våningar, där första plan består av en hall med separat toalett och ett separat duschutrymme. Därefter kliver man in i det stora köket med ordentliga utrymme för både matlagning och umgänge. Kompletta husgeråd finns för mat och måltid.

En del av det stora ljusa köket, som är husets medelpunkt med matplats och ett sällskapsutrymme med en TV. Till vänster utanför bild finns trappan till andra våningen.

Den del av köket som utgör en bekväm sällskapsavdelning med skinnmöbler. TV med satellitkanaler samt DVD-spelare.

Sällskapsutrymmet på övre plan, beläget i hallen mellan de två sovrummen, har en liten kamin som förhöjer mysfaktorn. Här finns också tillgång till toalett och dusch. Från fönstren har man utsikt över stora fält

I övervåningen finns två stora sovrum och däremellan ett möblerat sällskapsutrymme. Här finns även toalett och dusch.
Rökning inomhus är inte tillåtet. Inte heller husdjur, men hund kan i mån av plats, i förväg bokas in i hundgård.

Den rymliga mathörnan där många får plats samtidigt. Till vänster skymtar dörren till uteplatsen, om man vid fint väder vill äta och umgås där.

Den vackra trappan som får sitt dagsljus från det lilla fönstret, går från köket och leder dig upp till övervåningen.

Ett av de två ungefär lika stora sovrummen som båda har utsikt från gavelfönstren. Det andra sovrummet har dessutom en utgång med en yttertrappa ner till marken, bra om man inte vill gå genom hela huset för att komma ut. 4 bäddar per sovrum.

Copyright © Nordic Fair Game

Design Webbans Illustrationer, 2020

Kontakta oss

Bitte Sjöblom

Tel 0708-36 35 32
Epost
bitte@naddo.se

Naddö, 592 91 Vadstena